Over Hélène

Hélène van Oudheusden

Oorspronkelijk afkomstig uit het bedrijfsleven (communicatiemanager) begeleid ik sinds 2001 bewuste professionals bij hun persoonlijke en professionele groei. 

Wat is mijn aanpak?
Ik coach je en nodig je uit om je intuïtie vanuit zachtheid in te zetten in je leven. Zo kun je zelf tot nieuwe inzichten komen en jezelf ondersteunen om je waaier aan talenten in te zetten zoals dat voor jou past. 

Toewijding, doorzettingsvermogen en humor zijn de kernwoorden in mijn begeleiding. Ik coach en train op maat en werk graag met mensen die willen groeien. In de coaching wordt gebruik gemaakt van verschillende inspiratiebronnen en technieken: visualisatie, systemisch werk, mythologie, mindfulness en oude wijsheidstradities.

Ik geloof dat ieder mens in essentie gelukkig wil zijn. Het leven zie ik als een avontuur. Bij dit avontuur horen uitdagingen, valkuilen, inzichten en talloze 
'aha'-momenten. Graag leg ik je helder uit hoe je met uitdagingen kunt omgaan 
en daardoor groeit als mens en als professional. 

Wat zijn mijn specialisaties?
- Coaching van hoogsensitieve kinderen in de leeftijd van 6 - 18 jaar én hun leraren
- Coaching van professionals die burn-out willen voorkomen of bezig zijn met reïntegratie

Wat is mijn achtergrond?
Na een loopbaan van 15 jaar als communicatiemanager in het bedrijfsleven werk ik sinds 2001 als personal coach. Ik voltooide daartoe de Opleiding Psycho-Spirituele Geneeswijzen in Amsterdam. Vanuit een passie voor psychologie, mythologie en persoonlijke groei begeleid ik met plezier bewuste cliënten die durven (leren) te vertrouwen op hun intuïtie.

Voor leraren die graag vanuit universele waarden werken schreef ik het boek 
Share by: